DERNEĞİMİZDEN ÖNEMLİ DUYURU
DERNEĞİMİZDEN ÖNEMLİ DUYURU

Namlusunu kendi halkına çevirerek güvenlik güçlerini ve halkını acımadan katleden bir darbe kalkışmasını Rabbimizin yardımı, dostlarının himmeti ve milletimizin can siparane gayreti ile atlatmış bulunmaktayız.

Devlet büyüklerimizin de ifade ettiği gibi tehlike henüz geçmiş olmadığından halkımızın meydan nöbetleri devam etmektedir. Birlik ve beraberlik içinde tuttuğumuz meydan nöbetlerinin en önemli günlerinde birliğimizi bölmeye yönelik çıkan fitnelere itibar etmeyelim.

Mahmud Efendi Hazretlerinin umre veya başka bir sebeple yurtdışına çıkacağı sosyal medyadan yayılarak meydanlardaki nöbeti bölmek istiyorlar.

Her zamankinden daha fazla birliğe ihtiyacımız olan şu günlerde bu fitne amaçlı haberlerin yalan olduğunu beyan ediyor Mahmud Efendi Hazretlerinin sevenlerinin meydanları terk ederek mevziyi boş bırakmalarını doğru bulmuyoruz.

Yalnız şu kadarı bilinsin ki Mahmud Efendi Hazretlerinin her sene İstanbul’un sıcağı ve nemi artınca mutad olarak Bursa Uludağ’a çıktığı cümle ihvanımız tarafından bilinmektedir. Önümüzdeki haftalarda yine böyle bir seyahatin olacağını şimdiden hatırlatırız.

Efendi Hazretlerimiz şu an hanesinde zikir ve dua ile meşgul olmaktadır. Allah'a emanet olunuz.

Kaynak: Marifet Derneği

Facebook Twitter Google Plus Embed Kodu
10039
izlenme
Yorumlar
Yazdığınız yorum en az 4 karakter olabilir! Kalan karakter sayısı : 1250
  • Henüz yorum bulunmamaktadır!
  • Daha Eski Yorumlar

EN ÇOK İZLENENLER